Ce trebuie sa stii despre implanturile faciale?

Indiferent daca esti barbat sau femeie, trasaturile tale faciale contribuie la definirea frumusetii tale fizice. Astfel, structura osoasa a fetei, pielea si o barbie bine definita au rolul de a da forma fetei. Natura este destul de blanda cu unele persoane. Pe cand altele nu sunt la fel de norocoase. Insa, indiferent de cat de generoasa a fost sau nu natura, important este ca in ziua de azi, gratie unor solutii moderne, oricine se poate bucura de un chip frumos, bine definit. Tocmai de aceea, acest articol este despre un subiect interesant si usor controversat: implanturi faciale.

Implanturi faciale – aspecte generale

Implanturile faciale au rolul de a restabili echilibrul fetei, rezultand astfel un chip armonios si atragator. Totodata, implanturile faciale pot fi folosite pentru a defini trasaturile distincte fiecarei persoane, corectand imperfectiunile si punand in evidenta atuurile. Acestea sunt aplicate la nivelul barbiei, maxilarului si canalului lacrimal. Aceste implanturi sunt confectionate din silicon, in forma solida, sau medpor.

De regula, se folosesc carcase de patru milimetri pentru a crea senzatia unei augmentari naturale. Insa, exista si exceptii. Unii pacienti prefera o varianta ceva mai discreta, de trei milimetri, pe cand altii opteaza pentru marimi de cinci-sase milimetri sau chiar mai mult (implanturi faciale personalizate).

Cand avem nevoie de implanturi faciale si cui se adreseaza aceasta optiune?

Atunci cand structura fetei este disproportionata, este clar ca apelarea la implanturi faciale poate fi o solutie optima. Iata cateva exemple care sa va ajute sa va dati seama mai exact despre ce este vorba.

Cui se adreseaza implanturile faciale ?

• Celor care au o barbie retrasa
• Celor care au o linie nedefinita a maxilarului
• Celor care vor sa-si defineasca mai bine pometii
• Celor care cauta sa-si refaca proportiile structurii osoase de la nivel facial
• Celor care vor sa corecteze diformitatile congenitale sau urmele ramase dupa un accident

Ce presupune interventia cu implanturi faciale?

Desi pare complicata, aceasta interventie nu este deloc astfel. Intreaga procedura se desfasoara, parcurgand urmatoarele etape:

Etapa 1: Mai intai, medicul specialist decide daca pacientul este compatibil cu o astfel de interventie si ii explica ce presupune intreaga procedura.

Etapa 2: Sunt marcate zonele unde urmeaza sa fie plasate implanturile.

Etapa 3: Este ales tipul de anestezie potrivit. De regula, exista doua tipuri de anestezie: locala si totala.

Etapa 4: Este realizata, apoi, o incizie de mici dimensiuni in apropiere de locul in care va fi asezat implantul.

Etapa 5: Urmeaza crearea unui buzunaras in tesutul facial pentru asezarea implantului.

Etapa 6: Inchiderea inciziei. Acest lucru se realizeaza prin suturi, peste care este pus un bandaj.

Ce presupune pregatirea pentru interventie?

Spre deosebire de alte interventii, implanturile faciale sunt printre cele care necesita o pregatire in prealabil. Astfel, daca esti fumator/oare este recomandat sa renunti la acest obicei, cu cel putin sase saptamani inainte. Scopul este de a facilita procedura de recuperare. Si daca tot vorbim de lucruri care ar trebui evitate inainte de interventie, poti adauga pe lista si aspirina, alaturi de alte medicamente cu rol anti-inflamator. Acestea pot creste riscul sangerarii. In schimb, pentru a avea parte de o vindecare usoara, ai nevoie de hidratare.

Cat dureaza efectul implanturilor faciale?

Din fericire, implanturile faciale nu trebuie schimbate. Acestea se aplica o data si pot fi pastrate pentru totdeauna. Desigur, exista si exceptii. In unele cazuri, foarte putine de altfel, aceste implanturi faciale se pot infecta.

Implanturi faciale – riscuri si complicatii

Nu putem sa vorbim despre implanturi faciale, fara sa mentionam riscurile si complicatiile, chiar daca acestea sunt destul de rare.
• Cicatrici
• Infectii si sangerari
• Reactii adverse la anestezie
• Alergii
• Extruziunea implanturilor (foarte rar)
• Anumite anormalitati ale conturului fetei

De ce sa alegi implanturi faciale White Kiss?

Avem experienta vasta in ceea ce priveste implanturile faciale, iar atentia sporita la detalii este ceea ce ne recomanda. Pentru astfel de proceduri, folosim anestezie locala si o incizie intraorala pentru a nu ramane cicatrice. Dincolo de acest lucru, oferim consiliere pacientilor nostri, ajutandu-i sa aleaga cele mai potrivite tipuri de implanturi si metode de recuperare.

2018-08-30T12:07:27+00:00Sfaturi practice|0 Comentarii

Lasa un comentariu