Loading...
Pentru medici2018-11-27T10:01:14+00:00

Clinica WhiteKiss este inainte de toate un concept: o abordare necoventionala pentru medicina dentara romaneasca a unui domeniu individual ce prezinta enorme avantaje pentru pacienti, traduse prin servicii medicale de cea mai buna calitate. Derogarea competentelor este un mod de lucru, Clinica WhiteKiss beneficiind de toate specialitatile medicinei dentare. O astfel de abordare în echipa demonstreaza profesionalismul si respectul clinicienilor nostri pentru pacienti.

Pregatirea si informarea minutioasa efectuata a unui plan de tratament optimizat si particularizat pentru fiecare pacient, sunt riguros efectuate garantand astfel succesul unei interventii reusite. Aceste principii medicale sunt aplicate in Clinica WhiteKiss iar aparatura de ultima generatie ce corespunde celor mai inalte standarde internationale si ambientul deosebit fac posibila orice modalitate de tratament existenta pe plan mondial.

STIMATE COLEG(A),

Clinica Whitekiss, vine in ajutorul dvs cu o echipa de medici specialisti , care pot aborda si trata cu succes cazurile dificile de Endodontie, Chirurgie Orala, Maxilo-Faciala, Implantologie, Parodontologie si, nu in ultimul rand, Ortodontie, cazuri care dumneavoastra ati hotarat ca este in interesul pacientului sa fie tratate de catre noi.

Pentru fiecare caz in parte atat dumneavoastra cat si pacientul va primi un dosar de tratament sau fisa de consultatie care va cuprinde detalii despre tratamentul efectuat, fotografii inainte – in timpul – dupa interventie, radiografii de control si indicatii post interventie.

Tratamentul endodontic in cazurile dificile: canale curbe, perforatii, instrumente fracturate, parodontite apicale cronice se realizeaza in clinica noastra sub microscop, izolare cu diga, pregatirea rotativa a canalelor radiculare si obturatie de canal prin condensare la cald a gutapercii. Fiecare pacient in parte va fi apoi indrumat catre cabinetul dumneavoastra pentru efectuarea restaurarii coronare si continuarea tratamentului.

In cazurile de resorbtie osoasa masiva, inserarea unui implant dentar poate fi uneori imposibila fara o augmentare osoasa si o remodelare a osului maxilar. Medicul nostru specialist va evalua fiecare caz in parte si impreuna cu analiza CBCT-ului va stabili planul de tratament impreuna cu dumneavoastra. Putem vorbi aici de augmentare osoasa cu grefa din creasta iliaca, din calvarie, sinus lift, PRF, etc. Dupa finalizarea etapei de reconstructie pacientul va fi indrumat catre cabinetul dumneavoastra pentru realizare etapei de protezare conventionala sau implanto-protetica.

Atat din motive estetice cat si functionale, adultii si copii pot necesita tratament ortodontic. Specialistul clinicii WhiteKiss in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala va sta la dispozitie pentru obtinerea celor mai bune rezultate in beneficiul pacientului.

Va multumim si va stam la dispozitie.