Loading...
Schimbare radicala cu ajutorul implanturilor faciale2020-07-03T12:18:19+00:00

Project Description

Schimbare radicala cu ajutorul implanturilor faciale!

Va prezentam ultima transformare a unui pacient ce si-a dorit contururi mandibulare mai accentuate, care sa-i ofere un aspect puternic masculin. La acest caz, au fost inserate 2 implanturi la nivelul unghiurilor mandibulare si 1 implant la nivelul mentonului, care au restructurat intregul contur facial.

Rezultatul final este unul de impact, ce corespunde cu dorinta si viziunea pacientului.

Indiferent daca esti barbat sau femeie, trasaturile tale faciale contribuie la definirea frumusetii tale fizice. Astfel, structura osoasa a fetei, pielea si o barbie bine definita au rolul de a da forma fetei. Indiferent de cat de generoasa a fost sau nu natura, important este ca in ziua de azi, gratie unor solutii moderne, oricine se poate bucura de un chip frumos, bine definit.

Implanturile faciale au rolul de a augmenta, reconstrui, rejuvena contururile faciale, rezultand astfel un chip armonios si atragator.

Totodata, implanturile faciale pot fi folosite pentru a defini trasaturile distincte fiecarei persoane, corectand imperfectiunile si punand in evidenta atuurile. Acestea sunt aplicate la nivelul barbiei, unghiului mandibular, osului malar(pometilor) si canalului lacrimal. Aceste implanturi sunt confectionate din silicon, in forma solida sau medpor.

Inainte de toate, un contur ferm este asociat cu tineretea, deoarece procesul natural deĀ  imbatranire a fetei, aduce cu sine modificari de structura ale acesteia si afecteaza in mod natural pielea, grasimea subcutanata si muchii faciali, dar si structura osoasa in sine.

Obrajii aplatizati dau impresia unui nasul mai lung, iar barbia subdimensionata un profil slab, disproportionat.

Daca in cazul barbatilor, conturul mandibular ofera un aspect accentuat de masculinitate, in cazul femeilor pometii mai accentuati ofera un aspect rejuvenat, de intinerire a intregii fete.

Cand avem nevoie de implanturi faciale si cui se adreseaza aceasta optiune?

Atunci cand structura fetei este disproportionata, este clar ca apelarea la implanturi faciale poate fi o solutie optima. Iata cateva exemple care sa va ajute sa va dati seama mai exact despre ce este vorba.

Cui se adreseaza implanturile faciale:

  • Celor care au o barbie retrasa
  • Celor care au o linie nedefinita a maxilarului
  • Celor care vor sa-si defineasca mai bine pometii
  • Celor care cauta sa-si refaca proportiile structurii osoase de la nivel facial
  • Celor care vor sa corecteze diformitatile congenitale sau urmele ramase dupa un accident

Ce presupune interventia cu implanturi faciale?

Desi pare complicata, aceasta interventie nu este deloc astfel. Intreaga procedura se desfasoara, parcurgand urmatoarele etape:

Etapa 1: Mai intai, medicul specialist decide daca pacientul este compatibil cu o astfel de interventie si ii explica ce presupune intreaga procedura.

Etapa 2: Sunt marcate zonele unde urmeaza sa fie plasate implanturile.

Etapa 3: Este ales tipul de anestezie potrivit. De regula, exista doua tipuri de anestezie: locala si totala.

Etapa 4: Este realizata, apoi, o incizie de mici dimensiuni in apropiere de locul in care va fi asezat implantul, de regula, intraoral, pentru a nu lasa cicatrici vizibile la nivelul fetei.

Etapa 5: Urmeaza crearea unui buzunaras in tesutul facial pentru asezarea implantului.

Etapa 6: Inchiderea inciziei. Acest lucru se realizeaza prin suturi, peste care este pus un bandaj.

Cat dureaza efectul implanturilor faciale?

Din fericire, implanturile faciale nu trebuie schimbate. Acestea se aplica o data si pot fi pastrate pentru totdeauna. Desigur, exista si exceptii. In unele cazuri, foarte putine de altfel, aceste implanturi faciale se pot infecta.

De ce sa alegi implanturi faciale White Kiss?

Avem experienta vasta in ceea ce priveste implanturile faciale, iar atentia sporita la detalii este ceea ce ne recomanda. Pentru astfel de proceduri, de cele mai multe ori folosim anestezie locala si o incizie intraorala pentru a nu ramane cicatrice. Dincolo de acest lucru, oferim consiliere pacientilor nostri, ajutandu-i sa aleaga cele mai potrivite tipuri de implanturi si metode de recuperare.