Microscopul dentar Carl Zeiss OPMI PROergo, de acum in clinica noastra!

Intotdeauna, un tratament dentar de calitate necesita, pe langa experienta si profesionalismul echipei medicale, folosirea aparaturii si tehnologiilor performante.
Acesta este motivul pentru care investim continuu in dotarea clinicii noastre cu aparatura de ultima generatie. Alte doua microscoape dentare au fost achizitionate de curand, pentru a putea veni in intampinarea nevoilor pacientilor nostri.
Desi principala utilizare a microscopului dentar obisnuieste sa fie in endodontie, toate disciplinele dentare beneficiaza de avantajele acestuia: microchirurgie (implantologie microscopica, rezectii apicale, parodontologie) odontoterapie si protetica . Folosirea microscopului creste cu mult precizia si reusita actului medical, oferind in acelasi timp o durata mai scazuta in realizarea tratamentului dentar.
Marirea si iluminarea imaginii cu ajutorul microscopului au ca rezultat un tratament dentar de exceptie, intrucat sistemul de lupe ii ofera medicului posibilitatea de a vizualiza detalii care nu pot fi observate cu ochiul liber, prin directionarea foarte precisa a fasciculului de lumina. Vizualizarea celor mai fine detalii este foarte importanta in aceeasi masura pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

2019-02-12T15:07:26+00:00Dotari|0 Comentarii

Lasa un comentariu