Loading...
Despre2018-11-16T14:12:45+00:00

Cand am deschis clinica WhiteKiss aveam in minte un scop bine definit: acela de a-i ajuta pe pacienti sa se bucure de un zambet frumos si sanatos. Apoi am investit in aparatura si accesorii pentru ca pacientii nostri sa beneficieze de cele mai bune tratamente si servicii.

MISIUNE

Misiunea noastra este de a-i ajuta pe pacienti sa se bucure de un zambet curat, frumos si sanatos.

VALORI

Activitatea noastra este orientata catre satisfactia pacientilor nostri, calitatea si seriozitatea fiind cele mai de pret aspecte care ne ajuta sa excelam in ceea ce facem.

OBIECTIVE

Ne propunem sa gasim solutii moderne pentru rezolvarea problemelor dentare ale pacientilor nostri.

Secretul reusitei noastre: administrarea unei doze de pasiune zilnica

Experienta, profesionalism si, mai presus de toate, pasiune pentru meseria pe care o avem. Zi de zi gasim provocari care solicita apelarea la cunostintele, priceperea si dexteritatea noastra. Si pe fiecare dintre acestea le rezolvam cu placere.

Este farmecul meseriei noastre si este ceea ce ne ajuta sa combatem monotonia. Nu poti sa spui ca te plictisesti atunci cand lucrezi intr-o clinica de stomatologie. Iar daca nu iti place ceea ce faci, pacientii tai isi vor da seama de acest lucru.

0
Membri
0+
Pacienti fericiti
0+
Proceduri
0+
Ani experienta

Tur virtual

Te invitam sa ne cunoastem. Parcurge turul virtual al clinicii noastre si convinge-te ca vei avea parte de cele mai bune conditii.