Acid hialuronic2018-10-29T09:32:19+00:00

ACID HIALURONIC

Apelandu-se la acid hialuronic, se pot obtine mai multe tipuri de tratamente. Intre acestea, unele dintre cele mai comune sunt:

Marirea buzelor (augmentare buze) cu acid hialuronic

Tratamentul pe baza de acid hialuronic ajuta la obtinerea unui zambet atragator, prin procesul de augmentare al buzelor. Dintotdeauna buzele pline au fost considerate apetisante si seducatoare, mai ales daca sunt imbracate intr-o nuanta de ruj potrivita celei care il poarta. Mai mult decat atat, buzele „carnoase” sunt asociate cu tineretea si frumusetea, fiind adesea impuse ca un standard de senzualitate, la nivel international.

Tratament impotriva ridurilor pe baza de acid hialuronic

Cresterea volumului tesutului facial se obtine prin intermediul acidului hialuronic. Astfel, produsele medicale pentru corectarea ridurilor includ adesea acid hialuronic. Acestea confera un plus de volum si fac aspectul tenului, ajutandu-l sa para tanar si revigorat. De regula, acidul se injecteaza in zona intermediara sau profunda a dermului.

Tratament impotriva cearcanelor pe baza de acid hialuronic

Din pacate, cearcanele ereditare nu pot fi tratate folosind creme sau remedii naturiste. Insa, injectiile cu acid hialuronic ajuta la combaterea efectului de ochi „adanciti”. Tratamentul se dovedeste nedureros, durata sa fiind de maximum 12 luni. Acesta include cateva efecte secundare minore precum roseata sau vanatai, insa, acestea dispar in scurt timp.

Blefaroplastie

Este cunoscuta drept „corectia pleoapelor cazute” si reprezinta un procedeu chirurgical de indepartare a excesului tegumentar si a tesutului adipos de la nivelul pleoapelor. Acesta poate fi prezent atat in cazul pleoapelor superioare, cat si a celor inferioare. Pleoapele cazute se aseamana cu niste pliuri de piele sau cu niste pungute de grasime care determina efectul de ochi obositi. Uneori, acestea pot afecta inclusiv campul vizual.

De regula, pacientii care apeleaza la blefaroplastie au varste de peste 35 de ani, insa sunt cazuri in care aceasta interventie faciala se poate realiza mai devreme. Conditia esentiala pentru realizarea tratamentului este o conditie de sanatate buna.

Tratamentul cicatricilor pe baza de acid hialuronic

Acidul hialuronic ajuta la tratarea semnelor inestetice care raman in zone vizibile. Acestea pot fi rezultatul unor interventii chirurgicale sau a unor leziuni la nivelul pielii. Insa, pe baza unor tehnici si tehnologii moderne din domeniul chirurgiei plastice si estetice, cicatricile pot fi usor indepartate, astfel incat zona respectiva sa para intacta. Cicatricile nu sunt altceva decat tegumentul rupt sau taiat, care a fost inlocuit in timp cu un strat sanatos, prin cicatrizare.